Jegyinformáció

Online jegyvásárlás

A vetítésekre online fizetéssel (bankkártyával) is váltható jegy a SimplePay rendszerén keresztül. Erre a Műsor menüpontban a filmek vetítései mellett található linkre kattinva nyílik lehetőség. Minden vetítésre a kezdés előtti 45. percig lehetséges online jegyet venni, ezután már csak a mozi pénztárában.

A moziban szabadon választott helyfoglalás működik, így az online jegyváltás esetén - ahogy a pénztárban is - csak a kívánt darabszámot kell megadni a vásárláskor.

Az online jegy ára azonos a pénztárival.

Az online vásárolt jegyeket az e-mailben kapott kód ellenében lehet átvenni a pénztárban a vetítések előtt. A kapott igazolást, e-mailt kinyomtatni nem szükséges, de a kód vagy név bemondását kérni fogjuk a pénztárban. Kérjük, érkezzen az eladás kezdete előtt 10 perccel. Tranzakciónként legfeljebb 10 jegyet lehet online megváltani. Online jegyeket nem tudunk visszaváltani.


Bankkártyás vásárlás

A helyszínen lehetőség van bankkártyával is fizetni. Külföldi bankkártyával való fi zetéskor a kártyabirtokosok saját pénznemükben is fizethetnek, árfolyamgaranciával és az árfolyamot a vásárlás pillanatában a POS terminál kijelzőjén láthatják.


Jegyfoglalás személyes átvétellel

jegy@cirkofilm.hu
+36-1-269-1915


Jegyárak:

Alapár: 1600 Ft

Kedvezményes nap: hétfő és kedd: 1100 Ft.
(kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.)

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével)
éves: 22.000 Ft
féléves: 14.000 Ft

Ajándékjegy a pénztárban és online (http://www.cirkofilm.hu/ajandekjegy/) is kapható, és bármely tetszőleges előadásunkra beváltható a vásárlástól számított 90 napig, egyszeri alkalommal.

Ára: 1600 Ft

Partneri kedvezmények
(más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

SOTE kedvezmény   

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.